Oppdatering om forhandlingene mellom Telenor og TV2

TV2 aksepterte ikke Telenors tilbud tidligere i uken, og dermed er det dessverre fortsatt ikke TV2-kanaler tilgjengelig. Samtidig ser vi at forhandlinger pågår for fullt, så vi får krysse fingrene for at dette er en indikasjon på at det er starten på å finne en vei til løsning. For nå har det dradd ut svært lenge.

Av forståelige grunner får vi henvendelser fra kunder med spørsmål om situasjonen. Telenor og TV2 holder informasjon veldig tett inntil brystet, og vi vet ikke mer om forhandlingene enn det partene legger ut på sine nettsider. Vi legger fortløpende ut informasjon på vår nettside jkn.no om forhandlingssituasjonen.

TV2 forhandler med de store distribusjonsaktørene av TV-kanaler som f.eks. Telenor, Telia, Riks-TV og Altibox hvor TV2-kanalene er en del av kanalpakkene. I september i fjor var Telia i samme situasjon med forhandlinger med TV2. Da kom de til en løsning etter fem uker.

Flere kunder spør om vi ikke bare kan skifte leverandør eller forhandle direkte med TV2. Det er dessverre ikke så enkelt. Vi har avtale med Telenor om formidling av TV-kanaler hvor TV2-kanalene er en del av pakken. Et skifte av leverandør vil medføre kjøp av nytt utstyr, nye kort og dekodere osv. Dette tar tid.

Med stort håp om at det løser seg snart.

Vennlig hilsen
Jæren Kabelnett

Kvalifikasjoner

Publisert

januar 7, 2022