Dekoder

Spørsmål og svar

– Dekodere

Kan jeg koble til dekoderen selv eller kommer dere hjem til meg?

Dette gjør du selv.

Hvordan søker jeg inn kanaler på standard digital dekoder?

Se brukerveiledning her.

Kan jeg nullstille dekoder slik den var da den ble levert til meg?

Se brukerveiledning her.

Kan jeg kjøpe PVR, CAM modul, SIM-kort eller dekodere hos andre leverandører?

Nei

Hva gjør jeg når TV eller internett er stengt på grunn av manglende betaling?
Skyldig beløp + stengegebyr må betales før vi åpner igjen. Gebyr for stengt TV og internett er kr. 500.-.
I TILFELLE TORDENVÆR

Tips: Husk å sikre utstyr mot overspenning. Det sikreste er å trekke ut alle kontakter.