Grunnpakke og valgfrie kanaler

Grunnpakke og valgfrie kanaler

I vår TV grunnpakke er det 44 faste kanaler hvorav 15 valgfrie kanaler.

Dette er basispakken som følger med når du kjøper TV- abonnement. Grunnpakken består av en fast del og en valgfri del hvor du selv kan velge 15 kanaler etter eget ønske.

Pakken med anbefalte kanaler legges til abonnementet hvis du ikke ønsker å velge dine egne kanaler.

Faste kanaler

NRK1

NRK1 er den foretrukne kanalen for mange nordmenn. NRK1 dekker de viktige norske begivenheter innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholding. Inkluderer også NRKs distriktssending.

NRK2

NRK2 er den norske kanalen for aktualitet, kultur og kunnskap. Her får du nyheter, sportssendinger, paneldebatter og dybdedokumentarer og programmer som inviterer til innsikt, fordypning og sterke opplevelser.

NRK super / NRK 3

NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. På NRK SUPER får du barne- og ungdomsprogrammer fra kl. 07:00 til 19:00.

TV2

TV 2 er en av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er å regne som landets andre rikskringkaster med et bredt tilbud dag og natt. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer.

TV2 Zebra

TV 2 Zebra er en maskulin, leken og spenstig underholdningskanal. Kanalen er TV 2s tøffere lillebror og her får du fotball og sport, norske serier, humor og gode filmer i helgene.

TV2 Livsstil

TV 2 Livsstil. Se programmer innen ‘mine interesser’, ‘mitt liv’, ‘mine hobbyer’, ‘mine relasjoner’, ‘mitt hjem’ og ‘mine drømmer. Noe for enhver smak.

TV2 Sport 1

En ren sportskanal med fokus på internasjonal fotball. Champions League, Premier League, Europaligaen, UEFA-kvalifisering og annet direktesendt sport.

TV2 Sport 2

TV 2 Sport 2 er en norsk sportskanal som viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel samt sportsmagasiner og dokumentarer. Her kan du bl.a se håndball, fotballandskamper U21, Get-ligaen og landskamper i ishockey, rally-VM, sykkel, curling, rulleski, sjakk og poker.

TV2 Nyhetskanalen

TV 2 Nyhetskanalen er Norges eneste kontinuerlige nyhetskanal. De er direkte der det skjer, best på de store hendelsene og er en seriøs nyhetsformidler.

TV Norge

TV Norge er underholdningskanalen for hele familien og har tatt en sterk posisjon i TV-markedet som en kjærkommen kanal for lett underholdning og adspredelse. Du får norske og utenlandske suksess-serier, gode filmer, lokale nyhetssendinger og spennende reality-show, hver dag.

FEM

FEM er en frisk og livlig, norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi moderne kvinner et bedre tv-tilbud. Kvalitetsserier, gode filmer, oppsiktsvekkende dokumentarer og ferske underholdningsnyheter.

MAX

MAX er den litt tøffere TV-kanalen for gutta. Kanalen tilbyr serier med action, blod, eksos, spenning og fart, og utenlandske humor- og dramaserier.

VOX

VOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer.

TV 3

TV3 er en underholdningskanal for hele familien som byr på ferske toppfilmer, kvalitetsserier, sladderutløsende reality-show og tankevekkende doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold.

Viasat 4

V4 er en maskulin underholdningskanal med fokus på action, humor, dokumentarer, enkelte landskamper og Champions League.

VGTV

Nå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!

TV 6

TV6 sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil av høy kvalitet.

TLC

TLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.

MAT Kanalen

Matkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.

Fashion TV

Fashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.

Jæren Kabelnett

Informasjonskanal for Jæren Kabelnett

CBS Reality

Bli betatt, sjokkert og underholdt av den prisbelønte kanalen CBS Reality som sender dokumentarer og viser hardtslående drama fra det virkelige livet.

Eurosport 1

Eurosport 1 og Eurosport N er Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.

Eurosport N

Eurosport 1 og Eurosport N er Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.

Viasport +

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Viasport 1

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Viasport 2

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Viasport 3

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Investigation Discovey

Investigation Discovery gir deg faktaunderholdning i absolutt særklasse, med sterke programmer og spennende serier om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.

History

History byr på knivskarpe kvalitetsdokumentarer og gir deg dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden.

CNN

CNN er verdens ledende globale 24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.

Animal Planet

Liker du å studere dyrenes liv på nært hold? Da vil Animal Planet garantert bli en av dine yndlingskanaler. På Animal Planet får du se all verdens fantastiske dyr i sitt opprinnelige miljø.

Discovery Channel

Discovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.

National Geographic

National Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.

BBC Brit

BBC BRIT er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry.

BBC Earth

BBC EARTH byr på naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent og høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer.

BBC World News

BBC World News er hele verdens nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt fra alle verdenshjørner. Gode og grundige korrespondenter som er der det til enhver tid skjer.

Disney Channel

Disney Channel er TV-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap. Viser også animasjonsfilmer, action og humor rettet mot barn mellom 6 og 12 år.

Nickelodeon

Nickelodeon er kanalen for barn imellom 2-14 år som viser innhold i form av tegnede serier og komedier. Nickelodeons utvalg består bl.a. av Familien Thunderman, Bulderhuset og Game Shakers.

Cartoon Network

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.

Kunnskapskanalen

Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.

ZDF

Tysk TV-kanal.

Heim-TV

En norsk TV-kanal for deg som er opptatt av hjem, eiendom, interiør og marked. Kanalen vil gi deg nyttige tips til inspirasjon både til kjøp og salg av bolig og oppussing.

TV Vest

TV Vest er lokal-TV for Rogaland

Valgfrie kanaler:

Forhåndsvalgte kanaler er uthevet.

Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år). Kanalen tilbyr Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste.

Auto Motor Sport TV

Auto Motor og Sport TV er en Norsk bilkanal som viser et bredt spekter av bil og motor fasinasjonen, 24 timer i døgnet. Være seg biltester av nye hverdagsbiler og sportsbiler, til underholdningsprogram om veteranbiler, motorsport, og elektrifiserte kjøretøy – alt dette finner du på kanalen.

MTV

MTV er Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. På MTV er det fart og moro fra tidlig til seint. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd.

SVT Barn

SVT Barn minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnekanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 har sendinger på kvelden og viser sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet.

DR 1

DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.

DR 2

DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.
Danmarks sterkeste TV-kanal for kultur og program med fokus på samfunnspolitiske forhold i både inn- og utland. Byr også på musikk, film og satire.

Nick Jr.

Nick Jr er en renskåret barnekanal som retter seg mot barn i alderen 2-6 år. Nick Jr’s utvalg består av pedagogisk og underholdende serier for de aller minste, bl.a. Paw Patrol, Blaze og Monstermaskinene og Dora Utforskeren.

Visjon Norge

TV Visjon Norge er den første kristne, skandinaviske TV-kanalen som sender 24 timer i døgnet. Kanalen legger vekt på evangeliet og Jesus Kristus i ord og handling. Visjon Norge er en av flere bonuskanaler du som kunde får kostnadsfritt som kunde hos Telenor. Kanalen er ikke et produkt levert av Telenor.

SVT 1

SVT1 er den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.

SVT 1

SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram

Sky News

Sky News er Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal og en foretrukket nyhetskilde for svært mange europeere.

TV2 Danmark

TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes de regionale nyhetssendingene Lorry, fra København-området.

TV4 Sverige

SVT Barn minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnekanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 har sendinger på kvelden og viser sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.
TV4 er Sveriges svar på TV 2 og byr på bred og god underholdning for hele familien. Du får alt fra nyheter, sport og dokumentarer til serier, barneprogrammer og filmer, svenske Idol, Robinsonekspedisjonen og andre kjente og kjære show.

Discovery Science

Discovery Science er kanalen som gir deg et helt nytt innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi innenfor banebrytende ingeniørkunst, de nyeste oppfinnelsene og de seneste teknologiske fremskrittene. Ny kunnskap på en spennende måte – døgnet rundt.

MTV 80's

MTV 80s er en musikkanal som viser musikkvideoer fra 80-tallet.Her finner du fra blant annet kjente hits av Queen, Madonna Duran Duran, Elton John og Prince.

MTV 90's

MTV 90s er en musikkanal som viser musikkvideoer fra 90-tallet, tiåret som ga oss girlpower, britpop og grunge.Her finner du fra blant annet kjente hits av Nirvana, Spice Girls, Backstreet Boys og Will Smith.

MTV Live

MTV LIVE går tilbake til MTVs røtter og gir deg det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene. Musikkanalen som sender hele døgnet uten reklameavbrudd.

Gospel Channel Europe

Gospel Channels programmer er tros-baserte med inspirerende og oppbyggende innhold.

CNBC

CNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.

Bloomberg Television

Bloomberg er en internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og businessverdenen. Du får skarpe finans- og business nyheter, reportasjer og analyser hele døgnet.

Extreme Sports channel

Extreme Sports Channel er den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.

History 2

History 2 gir deg det du ikke visste om verden rundt oss – verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter.

DW

Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.

UK Adult Channel

Adult Channel er Europas erotiske kanal nummer én og byr på sensuell, myk og smakfull erotikk. Sendetid kl. 24.00-05.00. Med barn i huset – husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

Kanal 10 Norge

Kanal 10 sender kristne programmer fra inn- og utland. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter.

TVE (Spania)

TVE International er en av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil.Her får du spansk språk og kultur og gode nyhetsbulletiner, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer.

Love Nature

Love Nature er en 4K kanal med spektakulære dokumentarer og serier om dyreliv og natur.

TV 5 Monde (Frankrike)

TV5 MONDE tilbyr det beste av fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også prisbelønte filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonal nyheter – For deg med kjærlighet til den fransk kulturen (programmene er tekstet på engelsk).

Blue Hustler

Blue Hustler er en kanal som byr på voksenunderholdning av ypperste kvalitet. Du får sensuelle filmer og pirrende programmer. Sendetid: kl. 23-05. Husk foreldrekontroll-funksjonen på TV-en dersom du har barn i huset.

RTL

Tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.

Viasat History

Viasat History sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i historiske hendelser som har beveget historien. Med Viasat History dyrker man historiefortellingen på en levende og interessant måte.

Viasat Nature

Kanalen viser daglig de beste, mest spektakulære programmene om natur og dyreliv.

Viasat Explore

Viasat Explorer HD er kanalen for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Viasat Explorer byr på reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt.

Viasat Ultra HD

V sport ultra HD inneholder sport og andre program som er spesielt laget for 4K / Ultra HD. I tillegg sendes Red Bull innhold på kanalen. Dette er en felles nordisk kanal fra Viasat. Dette betyr at ikke alle program vil bli klarert for Norge. Kanalen sender fra Champions League, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Dansk Super League og Formel 1. I Norge vil det ikke være rettigheter for Premier League og noen Champions League kamper så disse vil ikke bli vist i Norge.

SF Kanalen

Her får du storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri sitt rike filmsortiment. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.

Boomerang

Boomerang viser kjente barneserier som Tom og Jerry, Scooby-Doo og Looney Tunes.

BabyTV

BabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.

Aljazeera

Al Jazeera English er en engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.

3SAT (Tyskland)

3 Sat er en tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Her får du opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk.

Das Erste

Tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.

Trace Sports

TRACE Sport Stars gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og lær om hemmelighetene bak suksessene, og hva som motiverer dem. 24 timer i døgnet.