Kjære kunde,

Vi gir 50% rabatt på TV-grunnpakke for januar 2022

Som våre TV-kunder er kjent med, mangler vi TV2-kanaler for øyeblikket. Årsak til dette skal vi kort forklare her:

Vi kjøper TV-kanaler gjennom avtale med Telenor som vi distribuerer videre til våre kunder. Telenor forhandler blant annet med TV2 om rettigheter til å  distribuere deres kanaler. Telenor og TV2 har lenge forhandlet om ny distribusjonsavtale, men dessverre ikke kommet til enighet. Telenor ønsker å betale TV2 mer penger for rettigheter til distribusjon av TV2 sine TV-kanaler. TV2 merker en stadig økende konkurranse, deriblant fra streaming-tjenester som f.eks. Netflix, og krever enda mer penger for å konkurrere med disse videre fremover. Våre kunder sammen med 550.000 andre TV-kunder blir uskyldige ofre som følge av dette. Partene har en jevnlig dialog, men har fortsatt ikke kommet til enighet.

Dette beklager vi veldig overfor våre TV-kunder, og har valgt å gi 50% rabatt på vår TV-grunnpakke for januar. Så får vi bare krysse fingrene for at konflikten løses snart. Vi holder våre kunder jevnlig oppdatert på www.jkn.no dersom det er noe nytt.

Høyt fokus på bedre nett på Nærbø i 2022

Siden vi fusjonerte med Nærbø Kabel-TV har vi hatt noen utfordringer. Blant annet da vi flyttet over Nærbøkundene til felles plattform i sommer. I tillegg har vi hatt utfordringer i visse områder i det siste grunnet en stor linje som vi i januar skal dele opp og gi mer stabilitet. Vi har høy prioritet og fokus i 2022 med å gi våre kunder på Nærbø et stabilt og godt nett.

Koronasituasjonen gir økt internettforbruk

Vi har dessverre gått inn i en ny fase med økt Koronasmitte og nye restriksjoner. Det betyr mer hjemmesitting, mer hjemmekontor og mer internettforbruk. Det utfordrer vårt nett, og det er betryggende å se at investeringer vi har gjort de siste årene har sikret oss et godt nett med god kapasitet. Økt internettbruk hvor flere i husstanden streamer på samme tid kan kreve både høyere hastighet og bedre trådløst nettverk.

Høyere hastighet koster kanskje ikke så mye som du tror. Se våre priser her. Har du behov for en sjekk eller utbedring av ditt trådløse nettverk, ta kontakt med oss. Vi har etter hvert lang og verdifull erfaring på dette området.

Vi holder åpent som vanlig i romjulen, men med litt redusert bemanning på vårt kontor. Ring oss helst i forkant dersom du ønsker å stikke innom vårt kontor.

Hjelp til selvhjelp

Får du problemer med TV-kanaler eller internett, kan det være lurt å gjøre noen «sjekketriks» før du ringer oss. På https://jkn.no/hjelp/ finner du enkle råd og tips som du kan prøve selv.

Tilslutt vil vi ønske alle våre kunder en riktig god jul og et godt nyttår!

Hilsen oss alle i Jæren Kabelnett