fbpx
WiFi

Vi hjelper deg gjerne med å få god Wifi dekning i hele boligen din. Vi leverer og setter opp ruter med eller uten forlenger antenner og med forlenger får du Wifi sømløst overalt i boligen din, Internett i garasjen eller WiFi i vinterhagen.

Ubiquiti har lenge vært en populær leverandør av tyngre nettverksløsninger for bedriftsmarkedet, men har etter hvert også begynt å få en fot innenfor i forbrukermarkedet.

Familiekontroll er på plass, slik at du kan regulere internett tilgangen for barnas enheter i bestemte tidsrom, for eksempel at internett til spillkonsoll eller mobiltelefon slår seg av på et oppgitt tidspunkt på valgfrie dager. Man kan også enkelt sette opp et gjestenett om ønskelig. Og alt styres enkelt via en applikasjon på mobiltelefonen.

Fra testen på tek.no: «Ifølge produktesken skal AmpliFi HD-settet kunne dekke hele 1800 kvadratmeter, noe vi kanskje har litt vanskelig for å tro, men det hadde i alle fall små problemer med å dekke hele vårt 450 kvadratmeter store testhus med et godt trådløst signal.»

Kundesenter Jæren Kabelnett

Kundesenter: 
Tlf. 51 48 39 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Faktura spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30

Besøkadresse/Postadresse: 
Arne Garborgs veg 36, 4344 Bryne
Mandag til fredag kl. 08.00-15.00

Vakttelefon:
Ta kontakt med vår vakttelefon for å melde eventuelle feil på TV eller bredbånd.
Mobil: 911 99 951 (SMS kan ikke mottas) 
Mandag-Fredag (15.30-20.00) og Lørdag-Søndag (10.00-20.00)
Retningslinjer for vakttjenesten.

Når det gjelder fakturaspørsmål ber vi om at dere henvender dere i arbeidstiden.
Spm. og svar om faktura finner du her.