Prisliste

Nærbø

Priser internett og TV

InternettMånedspris
Internett 300/50639,-
Internett 100/50489,-
Internett 60/50435,-
Internett 35/35389,-

Bestill internett

TV Månedspris
T-We grunnpakke404,-

Bestill TV

TV og Ekstra kanalpakker

Kanalpakkene får du på alle TV-ene i huset med dekoder eller kortleser. Viasat og C More får du også på nettbrett og mobil. Viasat Golf, Rikstoto, Zee TV og TV Chile tilbys som enkelt kanaler. Hver kanal har egne priser, og bestilles individuelt via min side på Telenor.no

Du velger selv hvilke strømmetjenester, kanalpakker og kanaler du vil ha i pakken din. Ulikt innhold krever ulikt antall poeng. Innholdet kan du endre så ofte du vil.

Bestill internett her.

Bestill TV her.

(JKN-box leveres ikke til Nærbø)

For opprettelse av Avtalegiro og Efaktura sjekk Fakturaspørsmål

Nærbø Kabel TV

Jæren Kabelnett og Nærbø Kabel-TV og Bredbånd fusjonerer nå virksomhetene. Fusjonen tredde i kraft med virkning f.o.m. 01.01.2021. Navnet etter fusjonen vil være Jæren Kabelnett.

Fusjonen betyr at Jæren Kabelnett nå er tilstede både i Time og Klepp kommune, pluss Nærbø i Hå kommune med hovedkontor på Bryne. Den største fordelen for kundene på Nærbø, er at de nå har et bemannet kontor å forholde seg til.

– Til nå har Nærbø Kabel-TV drevet på dugnadsbasis av ivrige ildsjeler. Med stadig større konkurranse er det viktig å ta noen steg videre, både markedsmessig og i forhold til tilgjengelighet. Både Jæren Kabelnett og Nærbø Kabel-TV har vært lokale TV- og bredbåndstilbydere organisert som forening eiet av medlemmene. Dette vil Jæren Kabelnett fortsatt være.

Forholdene lå veldig bra til rette for å gjøre sammenslåingen nå. Jæren Kabelnett får ytterligere muskler til å konkurrere med andre tilbydere i markedet. Vi er stolte av å være en lokal aktør som er et fullgodt alternativ til store konkurrenter i markedet, sier Gisle Høyland, daglig leder i Jæren Kabelnett.

– Det er imponerende å se hva Nærbø Kabel-TV har fått til. Vi overtar et robust nett, og ser nå fram til å bidra til å utvikle det videre med å tilby kunder et bedre servicenivå og høyere hastighet. Fortsatt til en pris som ligger langt under våre konkurrenter.

Til deg som har vært kunde i Nærbø Kabel-TV og Bredbånd
Velkommen som kunde i Jæren Kabelnett. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med våre leveranser. På denne siden er nyttig informasjon for deg som kunde i Jæren Kabelnett:

Lik oss på Facebook og du får nyheter, tilbud og driftsmeldinger.

Driftsmeldinger finner du her.

Ønsker du høyere hastighet på internett eller hjelp til et bedre trådløst nettverk:
Kontakt oss på jkn@jkn.no eller ring kundeservice 51 48 39 90.