fbpx
Nyheter

Torsdag 26 september hadde Jæren Kabelnett gleden av å arrangere Fortnite-event med Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (17). 

For de som ikke vet hva Fortnite er, så er det verdens raskest voksende gaming-spill med ca. 250 millioner spillere.

Eventet foregikk på Bryne Kino. Billettene gikk ut på et blunk, og stemningen var stor blant foreldre og barn som hadde møtt opp. For foreldrene var det nyttig å se hvordan Fortnite fungerer. Ikke minst var det interessant å høres faren hans, Frank Pedersen fortelle om hvordan det er å være far til en verdensmester som nylig har fylt 17 år, og fortelle om Gaming ikke bare har sine negative, men også positive sider. Ifølge pappa Pedersen gir gaming bl.a. utvikling både i reaksjonsevne, hurtighet og språk. I tillegg fremhevet faren at en ikke bare får nye «spillevenner», men også venner som som han bygger relasjoner med på andre områder gjennom gaming.

Det var imponerende å se fingerferdighetene til Nyhrox. Her gikk det unna, og stemningen var i taket i perioder da han spilte Fortnite sammen med Linus (12) og Eskil (16). Disse var de to heldige vinnerne av Jærbladets konkurranse om å spille sammen med Nyhrox. Ellers viste Nyhrox tips og triks mens han og faren kommenterte. I tillegg fikk publikum muligheten til å både stille spørsmål til Nyhrox, og få autograf og selfie på slutten av arrangementet.

Her kan du se video fra arrangementet.