fbpx
Hjem
images/bilder/jknboxforsideres.jpg

Jæren Kabelnett og Nærbø Kabel-TV og Bredbånd fusjonerer nå virksomhetene. Fusjonen tredde i kraft med virkning f.o.m. 01.01.2021. Navnet etter fusjonen vil være Jæren Kabelnett.


Fusjonen betyr at Jæren Kabelnett nå er tilstede både i Time og Klepp kommune, pluss Nærbø i Hå kommune med hovedkontor på Bryne. Den største fordelen for kundene på Nærbø, er at de nå har et bemannet kontor å forholde seg til.

-Til nå har Nærbø Kabel-TV drevet på dugnadsbasis av ivrige ildsjeler. Med stadig større konkurranse er det viktig å ta noen steg videre, både markedsmessig og i forhold til tilgjengelighet. Både Jæren Kabelnett og Nærbø Kabel-TV har vært lokale TV- og bredbåndstilbydere organisert som forening eiet av medlemmene. Dette vil Jæren Kabelnett fortsatt være.

Forholdene lå veldig bra til rette for å gjøre sammenslåingen nå. Jæren Kabelnett får ytterligere muskler til å konkurrere med andre tilbydere i markedet. Vi er stolte av å være en lokal aktør som er et fullgodt alternativ til store konkurrenter i markedet, sier Gisle Høyland, daglig leder i Jæren Kabelnett.
-Det er imponerende å se hva Nærbø Kabel-TV har fått til. Vi overtar et robust nett, og ser nå fram til å bidra til å utvikle det videre med å tilby kunder et bedre servicenivå og høyere hastighet. Fortsatt til en pris som ligger langt under våre konkurrenter.

Les mer her.

Kundesenter Jæren Kabelnett

Kundesenter: 
Tlf. 51 48 39 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Faktura spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30

Besøkadresse/Postadresse: 
Arne Garborgs veg 36, 4344 Bryne
Mandag til fredag kl. 08.00-15.00

Vakttelefon:
Ta kontakt med vår vakttelefon for å melde eventuelle feil på TV eller bredbånd.
Mobil: 911 99 951 (SMS kan ikke mottas) 
Mandag-Fredag (15.30-20.00) og Lørdag-Søndag (10.00-20.00)
Retningslinjer for vakttjenesten.

Når det gjelder fakturaspørsmål ber vi om at dere henvender dere i arbeidstiden.
Spm. og svar om faktura finner du her.

Driftsmeldinger Jæren Kabelnett