fbpx
WiFi

Sliter dere med å få de yngste til å logge av? Vi leverer nå trådløs router med en fantastisk App-styrt foreldrekontroll.

Vi opplever at enkelte kunder ikke har oppgradert internetthastighet i takt med økende bruk. Flere brukere av hjemmenettverket, økt bruk av strømmetjenester som Netflix, HBO, YouTube o.l. krever større hastighet og et skikkelig trådløst nettverk.

Vi hjelper deg gjerne med å få god Wifi dekning i hele boligen din. Vi leverer og setter opp ruter med eller uten forlenger antenner og med forlenger får du Wifi sømløst overalt i boligen din, Internett i garasjen eller WiFi i vinterhagen.

Det trådløse hjemmenettverket er ofte flaskehalsen som medfører ustabilt internett. Vi monterer trådløst nettverk til både nye og eksisterende kunder daglig, og erfarer stadig at våre kunder merker vesentlig forskjell på fart og stabilitet når vi har montert ny og bedre trådløs router. 

Kundesenter Jæren Kabelnett

Våre åpningstider er som følger:
Mandag til fredag kl 08:00-15:00

Kundesenter Tlf. 51 48 39 90: 
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30
For helligdager og høytidsdager gjelder egne åpningstider. 

Besøkadresse/Postadresse: Arne Garborgs veg 36, 4344 Bryne
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vakttelefon
Ta kontakt med vår vakttelefon for å melde eventuelle feil på TV eller bredbånd.
Mobil: 911 99 951 (SMS kan ikke mottas) 
Mandag-Fredag (15.30-20) og Lørdag-Søndag (10-20)
Retningslinjer for vakttjenesten.

Når det gjelder fakturaspørsmål ber vi om at dere henvender dere i arbeidstiden.
Spm. og svar om faktura finner du her.